TCS-Juristen l De specialist!

logo tcs juristen

Rechtsgebieden

Juridische Experts met raad en daad, wij van TCS-Juristen zijn dat!

Doordat wij expertise hebben in verschillende rechtsgebieden, kunnen wij u in bijna elk geval helpen met het oplossen van uw probleem. Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang blijft houden tot het recht en tevens op een laagdrempelig niveau. Bij ons bent u dan op de juiste plek. Wij kijken altijd in een vrijblijvend gesprek naar de mogelijkheden en leggen die aan u voor. Na dit gesprek maken wij gezamenlijk de keuze om de zaak door te zetten. Doordat wij zoveel expertise in huis hebben kunnen wij onze cliënten altijd met de volle 100% bijstaan.

 

Waar wij expert in zijn

Rechtsgebieden

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is de tak van het recht die de verhouding tussen een werkgever en een werknemer regelt. Veel voorkomende zaken zijn een voorgelegde vastellingsovereenkomst of dreigend ontslag.

Contractenrecht

Het contractenrecht of overeenkomstenrecht regelt onder andere hoe overeenkomsten tot stand komen, waaraan ze moeten voldoen en wat er gebeurt als je je niet aan een overeenkomst houdt.

Incassorecht

Het incasseren van geldvorderingen is actueler dan ooit. Een adequate incasso procedure is nu dan ook van wezenlijk belang. Schakel voor het opstellen van een goed incassobeleid een van onze incassojuristen in.

Letselschade

Onder het begrip letselschade kunnen alle geestelijke dan wel lichamelijk schade worden gerekend die tijdens of direct na een ongeval of ongeluk zijn ontstaan.

Consumentenrecht

Het consumentenrecht biedt regels die de rechten, en soms ook plichten, van de consument in het handelsverkeer vastleggen. Deze regels bestrijken heel diverse terreinen. Denk hierbij aan: koop op afstand, colportage, het afsluiten van een energie- of telefoonabonnement, verzekeringen en regelingen in de reisbranche.

Juridisch advies

Juridisch advies is het geven van een professioneel of formeel oordeel over de inhoud of procedure van het recht in relatie tot een bepaalde feitelijke situatie.