TCS-Juristen l De specialist!

logo tcs juristen

Frequently Asked Questions

Allereerst bekijken wij graag samen(vrijblijvend) met u naar uw zaak. Aan de hand van aanknopingspunten in uw zaak kunnen wij een ureninschatting maken evenals een plan van aanpak om de zaak tot een goed eind te laten komen.

Op onze pagina ‘rechtsgebieden’ kunt u vinden welke rechtsgebieden wij in behandeling nemen. Twijfelt u of uw rechtsgebied hieronder valt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te kijken.

Nadat u het contactformulier op onze website heeft ingevuld neemt een van onze juridische experts binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij van TCS-Juristen vinden het belangrijk dat onze cliënten een goed gevoel bij ons hebben, vandaar dat wij altijd een vrijblijvende intake met u hebben. Aan de hand van dat gesprek en het plan van aanpak, kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken hoe wij de zaak in behandeling kunnen nemen.

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten op een goede manier op de hoogte worden gehouden over het verloop van de zaak. Om dit op een goede manier te laten verlopen, betrekken wij onze cliënten bij de volledige zaak. Contact is telefonisch, per e-mail of in het cliëntenportaal, zo weet u altijd wat er speelt.

Wij verzoeken u om het contactformulier in te vullen op de pagina ‘contact’ of ons te e-mailen op: info@tcs-juristen.nl. 

Voordat u zelf aan de slag gaat met uw zaak is het handig om advies in te winnen en te bekijken of het inzetten van een juridische expert noodzakelijk is. 

Wij werken door heel Nederland, of u nou in Groningen, Limburg of Amsterdam woont, wij staan u graag bij.

In sommige gevallen werken wij inderdaad op basis van no-cure no pay. Benieuwd of dit ook voor uw zaak van toepassing is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Helaas kunt u niet al uw kosten op uw wederpartij verhalen. In de praktijk veroordeelt een rechter de verliezende partij slechts in een gedeelte van uw kosten. Dit wordt ook wel een proceskostenveroordeling genoemd.

Onder deze kosten vallen onder andere de volledige deurwaarderskosten en griffierecht en een gedeelte van de kosten die u heeft gemaakt voor de inschakeling van een jurist, het zogeheten salaris gemachtigde. De wederpartij wordt in het merendeel van de gevallen in de volledige deurwaarderskosten en griffierecht veroordeeld. De vergoeding voor het salaris gemachtigde wordt vastgesteld volgende het zogeheten liquidatietarief en hangt samen met de werkzaamheden die uw jurist heeft verricht en de hoogte van het geldbedrag waarover geprocedeerd werd. Dit bedrag ligt meestal behoorlijk lager dan de werkelijke kosten.